SVENSKA BEVAKNINGSGRUPPEN

GRUNDADES 2020


Svenska Bevakningsgruppen AB  är auktoriserat bevakningsföretag av länstyrelsen samt godkänd av rikspolisstyrelsen. Företaget bildades 2020 av två erfarna väktare som har jobbat inom säkerhetsbranchen i över 12 år. Våra väktare är utbildade samt erfarna för att kunna utföra jobbet på det bästa sättet. Vi jobbar mycket diskret i butiken och våra väktare kan upptäcka om någon har ett avvikande beteende bland kunderna, detta har vart ett mycket effektiv tillvägagånsätt för att kunna hjälpa våra kunder att få ner deras svinn. Vi jobbar i matbutiker, klädbutiker samt olika butikskedjor. 


Vi är specielliserade just på civil bevakning, då vi lokaliserar stöldligor, griper dem samt lämnar tillbaka varorna till butiken och kontaktar polisen. På Svenska Bevakningsgruppen har vi ett mycket gott samarbete med polisen för att kunna jobba emot just den här typen av brott.


Vi på Svenska Bevakningsgruppen har brett utbud av tjänster. Tillsammans med kunden hittar vi en lösning på problemet och detta kommer att utföras på ett mycket professionellt sätt av vår välutbildade personal. I dag är vi verksamma i Stockholm, Uppsala, Västerås,Örebro, Linköping och Norrköping. 

Välkommna till oss.